spänningen stiger
2010-05-01 @ 17:23:51
Är dom goda?
Är dom äckliga?
Bättre än original?
Sämre?
Doppas eller inte doppas---
Här får ni svaren på frågan som ligger på allas läppar.
jag har på egen hand testat nästan ett helt paket ,så nu är jag säker
RESULTAT AV UNDERSÖKNING AV BALLERINA KLADDKAKA
Odoppade :torra ,smakar som vanligt fast sämre
Doppade i kall mjölk : ALLT förändras! dom blir riktigt goda och samtidigt fräscha på nåt sätt.
Doppade i varm mjölk :fräschheten försvinner men chokladen smälter óch gör dom riktigt goda!
Ska undersöka hur dom smakar i varm oboy ,tror det vore riktigt gott.
Jo ,det här är en hel vetenskap,det här med kakor .
Betyget på de här är 4.5 av 5!
Riktigt goda ! :)
Permalink Nyheter Kommentarer (0) Trackbacks ()